Midtsjællands MaskinværkstedAps

Maskinfabrik med fokus på kvalitet og service

​CNC bearbejdning2018-10-31T11:05:15+00:00

​CNC bearbejdning, CNC fræsning og spåntagende bearbejdning udføres

​Midtsjællands Maskinværksted ApS på Sjælland har stor ekspertise inden for CNC fræsning, bearbejdning og spåntagende bearbejdning. CNC bearbejdning såsom drejning og fræsning udføres effektivt og professionelt på moderne og stabile CNC-maskiner, som eksempelvis en CNC fræser.

​Vi tilbyder blandt andet følgende ydelser:

  • CNC bearbejdning
  • CNC fræsning
  • CNC drejning
  • Spåntagende bearbejdning

​​​Vi lægger vægt på, at vi altid leverer til tiden. Dertil kommer, at vi tilbyder spåntagende bearbejdning til en yderst fornuftig pris.​

Spåntagende bearbejdning sker efter vores ISO 9001-håndbog

​Vi vejleder gerne vores kunder, hvis de er i tvivl om, hvorvidt de skal have fremstillet helt nye komponenter, eller om de kan nøjes med reparation af de defekte komponenter. Vi står med andre ord altid til rådighed med vores ekspertise inden for CNC-drejning, -fræsning og -bearbejdning.

Spåntagende bearbejdning sker altid i nøje overensstemmelse med den enkelte kundes høje krav til blandt andet kvalitet og leveringssikkerhed, men også fleksibilitet.​

Vi sætter altid kunden i centrum, og derfor går vi gerne i tæt dialog omkring specifikke opgaver.

Alle arbejdsgange inden for forespørgsler og tilbudsafgivning til CNC bearbejdning, CNC drejning og CNC fræsning er nøje beskrevet i vores ISO 9001-håndbog. Derved kan kunderne være sikre på et perfekt resultat til tiden.

Vi varetager gerne totalleverancer, hvor vi afslutter den spåntagende bearbejdning med for eksempel slibning, svejsning og overfladebehandling.

Kontakt os for at få et tilbud på CNC drejning

Du kan kontakte os på telefon 59 12 10 44, eller du kan skrive til jc@msmv.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på spåntagende bearbejdning såsom CNC bearbejdning, CNS drejning og CNC fræsning.