Midtsjællands MaskinværkstedAps

Maskinfabrik med fokus på kvalitet og service

Profil2018-11-06T13:48:11+00:00

Om Midtsjællands Maskinværksted

Midtsjællands Maskinværksted ApS er en moderne maskinfabrik på Sjælland, hvor vi har domicil i moderne bygninger. Vi har en vision om, at vores maskinfabrik skal være en af de bedste inden for vores branche med hensyn til kvalitet, leveringssikkerhed og service.

​Højt kvalificerede medarbejdere på vores maskinfabrik

​Vi beskæftiger højt kvalificerede medarbejdere på vores maskinfabrik, hvor alle, inklusiv ledelsen og direktionen, har en solid håndværksmæssig baggrund. Vi sørger løbende for, at vores medarbejdere hele tiden bliver opdateret via interne og eksterne kurser og uddannelse inden for måleteknik, kvalitet med mere.

Vi lægger vægt på at få mennesker, maskiner, håndværk og IT til at hænge sammen, så vi kan lave holdbare løsninger. Det sker altid med omtanke og effektivitet – til glæde for kunderne.

Vores maskinfabrik råder over en maskinpark, der blandt andet omfatter CNC-styrede drejebænke med roterende værktøjer og sub-spindel samt et CNC-bearbejdningscenter.​

Vi udfører patronarbejde op til Ø700 og stangarbejde fra Ø3 op til Ø65, og det kan være i stål, rustfrit stål, messing, aluminium, kobber og plast.​ ​Vi samarbejder med nøje udvalgte leverandører og med de bedste i branchen inden for forskellige former for overfladebehandling. Derfor kan vi tilbyde at varetage totalleverancer inklusiv eventuel færdigmontage af mindre opgaver.

Vi kan endvidere tilbyde konkurrencedygtige priser, fordi vi har produktionsstyringssystemet Microsoft C5 med fuld lagerstyring, grafisk finplanlægning og elektronisk tidsregistrering samt rute- og styklister.

​Vi besvarer forespørgsler hurtigt og effektivt

​Vi svarer altid hurtigt på forespørgsler vedrørende pris, og vi kan samtidig give en præcis leveringstermin. Kontakt din maskinværksted på Sjælland på telefon 59 12 10 44 eller på jc@msmv.dk.