Midtsjællands MaskinværkstedAps

Maskinfabrik med fokus på kvalitet og service

CNC-bearbejdning2018-10-25T15:26:19+00:00

CNC bearbejdning, CNC fræsning og bearbejdning færdig

Midtsjællands Maskinværksted ApS i Sjælland har stor erfaring med CNC-fræsning, bearbejdning og bearbejdning. CNC bearbejdning såsom drejning og fræsning udføres på moderne og stabile CNC maskiner, såsom B. CNC-fræsemaskine, udført effektivt og professionelt.

Blandt andet tilbyder vi følgende tjenester:

  • CNC-bearbejdning
  • CNC-fræsning
  • CNC-drejning
  • Behandling behandling

​​​Vi understreger, at vi altid leverer til tiden. Derudover tilbyder vi en state-of-the-art behandling til en meget rimelig pris.

Spéntagende bearbejdning sker efter vores ISO 9001-håndbog

Vi ved at vide, hvis jeg tvivl om, om de har lavet helt nye komponenter, eller om de kun kan reparere de defekte komponenter. In other words, we are always available with our expertise in CNC turning, milling and machining.

Bearbejdningen er altid strengt i henhold til den enkelte kundes høje kvalitet og leveringsstandarder, men også for fleksibilitet.

Vi sætter altid kunden i centrum for virksomheden og indgår derfor i en tæt dialog om specifikke opgaver.

Alle arbejdsprocesser til forespørgsler og citater til CNC-bearbejdning, CNC-drejning og CNC-fræsning er beskrevet detaljeret i vores ISO 9001 manual. Dette giver kunderne mulighed for at stole på et perfekt resultat i god tid.


Vi vil gerne tage vare på de samlede leverancer, hvor vi afslutter bearbejdning, som formaling, svejsning og overfladebehandling.

Kontakt os for et tilbud på CNC-drejning

Sie können Kontakt os via telefon 59 12 10 44, eller du kan skrive jc@msmv.dk, Hvis du vil have et ikke-bindende tilbud om bearbejdning som CNC-bearbejdning, CNS-drejning og CNC-fræsning.