Grøn Profil

Et maskinværksted med en grøn vision

Vores grønne bevidsthed

Midtsjællands Maskinværksted har en dedikeret tilgang til miljøbevidsthed og vi forsøger så vidt muligt at integrere grønnere og grønnere tiltag, hvor det giver mening.

Vi har implementeret et innovativt vandbrugssystem, hvor vi udnytter regnvand til emulsion på vores maskiner – ikke kun fordi det er “gratis”, men fordi det er den ultimativt bedste løsning, da regnvand er helt rent for salte og mineraler.

Derudover har vi investeret i et 850 kvadratmeter solcelleanlæg på 105 KWh, og har derfor mulighed for at producere 50% af vores eget strømforbrug.

Vores bestræbelser på at reducere virksomhedens samlede CO2-aftryk betyder endvidere, at vores medarbejdere kører i elbiler.

Gennem vores konstante fokus og små justeringer i alle aspekter af vores drift, søger vi at optimere hvor vi kan, og hvor det giver mening, så vi kan arbejde hen imod en mere og mere bæredygtig industri.

Dine behov i centrum

Vi har hele tiden vores kunders specifikke behov og unikke ønsker for øje, og sørger altid for at indlede en grundig dialog, hvor vi nøje forventningsafstemmer processen og resultatet, så du er sikret at stå tilbage med det helt korrekte resultat.

Vi leverer altid vores ydelser til konkurrencedygtige priser og sætter en ære i altid at overholde tidsfrister.

Vi har en vision om, at vores maskinfabrik skal være en af de bedste i branchen i forhold til kvalitet, leveringssikkerhed og service. Det gør vi ved at få medarbejdere, maskiner, håndværk og IT til at spille bedst muligt sammen, så vi kan levere holdbare løsninger. Det sker altid med omtanke og effektivitet – til glæde for dig som kunde.

Om Midtsjællands Maskinværksted

Midtsjællands Maskinværksted ApS er en moderne maskinfabrik på Sjælland, hvor vi har domicil i moderne bygninger. Vi har en vision om, at vores maskinfabrik skal være en af de bedste inden for vores branche med hensyn til kvalitet, leveringssikkerhed, service og bæredygtighed.

Højt kvalificerede medarbejdere

Vi beskæftiger højt kvalificerede medarbejdere på vores maskinfabrik, hvor alle, inklusiv ledelsen og direktionen, har en solid håndværksmæssig baggrund. Vi sørger løbende for, at vores medarbejdere bliver opdateret via interne og eksterne kurser og uddannelse inden for måleteknik, kvalitet m.m.

​Vi lægger vægt på at få mennesker, maskiner, håndværk og IT til at hænge sammen, så vi kan lave holdbare løsninger. Det sker altid med omtanke og effektivitet – til glæde for kunderne.

Grundig dialog giver de bedste resultater

Vi arbejder målrettet på at være en førende aktør i branchen. Ikke alene er vi stærke inden for grønne løsninger, vi har også stort fokus på at have en professionel tilgang til vores kunder og skabe produkter af bedste kvalitet.

Vi prioriterer at have en grundig dialog med dig, fordi vi ved, at forståelse for dine behov er nøglen til at levere den service, vi ønsker at give.

Lad os drøfte dit projekt

Står du overfor at skulle træffe et valg om, hvilket maskinværksted der skal varetage dit næste projekt? Vælger du Midtsjællands Maskinværksted, vælger du et produkt i høj kvalitet, god kundeservice og bæredygtig produktion. Med vores moderne faciliteter og et team af dygtige medarbejdere, der kontinuerligt uddannes, står vi klar til at hjælpe.

Kontakt os i dag for at drøfte dit projekt. Ring på 59 12 10 44 eller skriv til enten jc@msmv.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt.

Skriv til os

Du kan altid kontakte os direkte. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvor vi efterfølgende vil kontakte dig for en uforpligtende dialog.​

Indhent tilbud fra maskinværksted

Vi lægger vægt på, at vi skal besvare alle forespørgsler hurtigt og effektivt med angivelse af priser og leveringsterminer.
​Du kan kontakte os på telefon 59 12 10 44 eller sende en e-mail til jc@msmv.dk.