Kvalitet

Eksperter inden for spåntagende bearbejdning

Kvalitet

Hos Midtsjællands Maskinværksted arbejder vi med kvalitet hver dag, lige fra forespørgsler til ordre/produktion som ender ud med varelev. Så kunden får det man forventer ud fra givet tegningsmateriale.

​Til at opretholde vores kvalitet i dagligdagen ude i værkstedet, har vi naturligvis et målerum hvor alle vores måleværktøjer er placeret. Vi kan opmåle emner hvor det kan være vanskeligt at måle med almindeligt måleværktøj.

Vi har tidligere været ISO-certificerede, men vi stadig hvad vi kan for at opretholde de samme gode rutiner, som ISO-systemet bidrager med, så vi fortsat kan levere den bedst mulige kvalitet.

​Ring på telefon 59 12 10 44, for mere information.

Om Midtsjællands Maskinværksted

Midtsjællands Maskinværksted ApS er en moderne maskinfabrik på Sjælland, hvor vi har domicil i moderne bygninger. Vi har en vision om, at vores maskinfabrik skal være en af de bedste inden for vores branche med hensyn til kvalitet, leveringssikkerhed, service og bæredygtighed.

Højt kvalificerede medarbejdere

Vi beskæftiger højt kvalificerede medarbejdere på vores maskinfabrik, hvor alle, inklusiv ledelsen og direktionen, har en solid håndværksmæssig baggrund. Vi sørger løbende for, at vores medarbejdere bliver opdateret via interne og eksterne kurser og uddannelse inden for måleteknik, kvalitet m.m.

​Vi lægger vægt på at få mennesker, maskiner, håndværk og IT til at hænge sammen, så vi kan lave holdbare løsninger. Det sker altid med omtanke og effektivitet – til glæde for kunderne.

Skriv til os

Du kan altid kontakte os direkte. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvor vi efterfølgende vil kontakte dig for en uforpligtende dialog.​

Indhent tilbud fra maskinværksted

Vi lægger vægt på, at vi skal besvare alle forespørgsler hurtigt og effektivt med angivelse af priser og leveringsterminer.
​Du kan kontakte os på telefon 59 12 10 44 eller sende en e-mail til jc@msmv.dk.