MIDTSJÆLLANDS MASKINVÆRKSTEDAPS
Maskinværksted med fokus på kvalitet og service

KVALITET


Hos Midtsjællands Maskinværksted arbejder vi med kvalitet hver dag, lige fra forespørgsler til ordre/produktion som ender ud med varelev. Så kunden får det man forventer ud fra givet tegningsmateriale.

​Til at opretholde vores kvalitet i dagligdagen ude i værkstedet, har vi naturligvis et temperaturstyret målerum hvor alle vores måleværktøjer er placeret. Vi kan opmåle emner hvor det kan være vanskeligt at måle med almindeligt måleværktøj.

CNC STYRET MITUTOYO MÅLEMASKINE

Dette foregår på vores koordinat CNC styret Mitutoyo målemaskine som kan måle emner op til dim. 400x500x450 mm. Vi kan også tilbyde på forlangende at medlevere målerapport til kunden.

​Ring på telefon 59 12 10 44, for mere information.

Midtsjællands Maskinværksted ApS er en moderne maskinfabrik på Sjælland, hvor vi har domicil i moderne bygninger. Vi har en vision om, at vores maskinfabrik skal være en af de bedste inden for vores branche med hensyn til kvalitet, leveringssikkerhed og service.

Vi beskæftiger højt kvalificerede medarbejdere på vores maskinfabrik, hvor alle, inklusiv ledelsen og direktionen, har en solid håndværksmæssig baggrund. Vi sørger løbende for, at vores medarbejdere hele tiden bliver opdateret via interne og eksterne kurser og uddannelse inden for måleteknik, kvalitet med mere.

​Vi lægger vægt på at få mennesker, maskiner, håndværk og IT til at hænge sammen, så vi kan lave holdbare løsninger. Det sker altid med omtanke og effektivitet – til glæde for kunderne.

MIDTSJÆLLANDS
MASKINVÆRKSTED

VIRKELYST 5
4420 REGSTRUP

T: +45 59 12 10 44
M: JC@MSMV.DK
CVR: 3645 0118