CNC

Eksperter inden for spåntagende bearbejdning

CNC-bearbejdning

I vores moderne maskinpark i Regstrup på Sjælland udfører vi CNC-bearbejdning, såsom fræsning og drejning, og altid med et resultat i bedste kvalitet – uanset om du skal have fremstillet helt nye komponenter, eller det drejer sig om reparation af defekte komponenter.

Har du brug for det, kan vi håndtere hele processen fra CNC-bearbejdning til slibning, svejsning eller overfladebehandling. Vi står altid til rådighed med vores ekspertise, hvis du har behov for det.

Har du behov for et uforpligtende tilbud, eller har du spørgsmål til processen eller lignende? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Dine behov i centrum

Vi har hele tiden vores kunders specifikke behov og unikke ønsker for øje, og sørger altid for at indlede en grundig dialog, hvor vi nøje forventningsafstemmer processen og resultatet, så du er sikret at stå tilbage med det helt korrekte resultat.

Vi leverer altid vores ydelser til konkurrencedygtige priser og sætter en ære i altid at overholde tidsfrister.

Vi har en vision om, at vores maskinfabrik skal være en af de bedste i branchen i forhold til kvalitet, leveringssikkerhed og service. Det gør vi ved at få medarbejdere, maskiner, håndværk og IT til at spille bedst muligt sammen, så vi kan levere holdbare løsninger. Det sker altid med omtanke og effektivitet – til glæde for dig som kunde.

Om Midtsjællands Maskinværksted

Midtsjællands Maskinværksted ApS er en moderne maskinfabrik på Sjælland, hvor vi har domicil i moderne bygninger. Vi har en vision om, at vores maskinfabrik skal være en af de bedste inden for vores branche med hensyn til kvalitet, leveringssikkerhed, service og bæredygtighed.

Højt kvalificerede medarbejdere

Vi beskæftiger højt kvalificerede medarbejdere på vores maskinfabrik, hvor alle, inklusiv ledelsen og direktionen, har en solid håndværksmæssig baggrund. Vi sørger løbende for, at vores medarbejdere bliver opdateret via interne og eksterne kurser og uddannelse inden for måleteknik, kvalitet m.m.

​Vi lægger vægt på at få mennesker, maskiner, håndværk og IT til at hænge sammen, så vi kan lave holdbare løsninger. Det sker altid med omtanke og effektivitet – til glæde for kunderne.

Grøn Profil

Hos Midtsjællands Maskinværksted er grøn omstilling en integreret del af vores forretningsfilosofi. Fra ressourceoptimering i produktionsfasen til genanvendelse af materialer, gør vi en stor indsats for at minimere vores miljøaftryk.

Det betyder, at når du vælger os som din leverandør, vælger du en mere bæredygtig løsning. Læs mere om vores grønne profil her.

Indhent et tilbud

Kontakt os allerede i dag for at indhente et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 59 12 10 44 eller skrive til enten jc@msmv.dk eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.

Skriv til os

Du kan altid kontakte os direkte. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvor vi efterfølgende vil kontakte dig for en uforpligtende dialog.​

Indhent tilbud fra maskinværksted

Vi lægger vægt på, at vi skal besvare alle forespørgsler hurtigt og effektivt med angivelse af priser og leveringsterminer.
​Du kan kontakte os på telefon 59 12 10 44 eller sende en e-mail til jc@msmv.dk.